Olemme perjantaina 12.08 Suljettu

Mikrofonien, kuulokkeiden sekä äänityslaitteiden ja -tarvikkeiden erikoisliike Helsingin Viikissä.

Tarjoamme verkkokaupastamme laadukkaita ammattitason Sennheiser, Neumann, Shure, DPA, Rode, Boya, Hollyland ja Lewitt mikrofoneja sekä langattomia mikrofonijärjestelmiä ja kuulokkeita, SoundDevices tallentimia, Zoom äänityslaitteita, ADAMPreSonus ja Neumann kaiuttimia, Ursa ja Bubblebee kiinnitystarvikkeita, Sennheiserin varaosia sekä kattavan valikoiman äänitystarvikkeita, audiokaapeleita, -liittimiä ja oheistarvikkeita. 

Voit myös tilata Elacin yksilöllisiä korvasovitteita musiikkikuuntelu-  ja kuulonsuojauskäyttöön.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta heti verkkokaupastamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä: [email protected] / 010-281 2020 tai chat-palvelumme kautta.

¡HUOM! Covid-tilanne on aiheuttanut laajamittaisia toimitusvaikeuksia usealle valmistajille. Mikäli tuotetta ei ole suoraan myymälässä, normaalitilanteen 3-14pv toimitusaika saattaa venyä mahdollisesti. Tilanne koskee yksittäisiä tuotteita sekä valmistajia. Tuotekohtaisiin tiedusteluihin vastaamme aktiivisesti chatin kautta tai sähköpostitse. Kiitämme kärsivällisyydestä! Ystävällisin terveisin Mikrofonikaupan väki.

Tuoteryhmiä

Osastot