BOYA BY-WM4 PRO K1 Mark II langaton mikrofonijärjestelmä

Uusi parannettu versio edullisesta langattomasta nappimikrofonijärjestelmästä.

BY-WM4 K1 Mark II updated system.  Suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteita varten, mutta toimii loistavasti myös järjetelmäkameroiden kanssa. Järjestelmä toimii lupavapaalla 2.4GHz taajuudella ja lähetiimen parittaminen vastaanottimeen on äärimmäisen helppoa. Vastaanottimessa on myös kuulokelähtö monitorointia varten, ja lähettimeen voidaan kytkeä niin mikrofoni kuin linjatason signaali.Sisältää myös lavalier -nappimikrofonin. Yhteensopiva iPhonen, iPadin ja useimpien Android-laitteiden kanssa sopivalla välijohdolla.


Valmistajan lupaama käyttöetäisyys on jopa 30m. Laitteet ovat todella keveitä, joten ei ole iso kynnys ottaa niitä mukaan reissuun! Laitteet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä.  • Langaton järjestelmä, jossa lähetin ja vastaanotin sekä solmiomikrofoni

  • Kiinnike kameraan, Hotshoe

  • pakkaus sisältää myös 3,5 mm: n TRS-kaapelin, 3,5 mm: n TRRS-liitäntäkaapelin, tukevan kotelon ,tuulisuojan ja mikrofonipidikkeen.


Vastaanottimessa on mikrofoni- ja kuulokeliitäntä, ja lähetin on varustettu mikrofonilla ja linjatulolla.


 


 

Vain 1 jäljellä

Verollinen: 109,00 € Veroton: 87,90 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Boya Microphones

Boya Microphones on kiinalainen mikrofonivalmistaja. Valikoimasta löytyy mobiilimikrofoneja, langattomia mikrofonijärjestelmiä ja kameramikrofoneja sekä ihan perinteisiä nappimikrofoneja.

Vastaavat tuotteet