DPA 2028-B-SE2 mikrofonikapseli (Sennheiser)

Kondesaattorimikkiuutuus DPA:lta.


Pelkkä mikrofonikapseli Sennheiserin langattomiin kapulalähettimiin. 2000, 6000, 9000, Evolution ja D1 -sarjaan.


 


2028:n taajuusvaste on liki identtinen lineaarisuudestaan tunnetun D:facto 4018VL:n kanssa. Lisäksi supercardioid-suuntakuvio sekä kierrolle epäherkkä, erittäin neutraali vuotosoundi ovat mikkejä yhdistäviä tekijöitä. DPA lupaa mikrofonin grillin ja pop-filtterin päihittävän vertailussa kilpailijansa. Vaikka kyseessä on pro-tason mikrofoni, 2028:n luvataan toimivan myös edullisten mikkietuasteiden kehnommin toteutetun phantom-virtasyötön kanssa. Tällaiseen virtasyöttöön voi törmätä esimerkiksi kämmenkokoisissa audiotallentimissa tai vaikkapa kirkon halvassa installaatiomikserissä.  


 2028 kestää äänenpainetta D:facton tapaan jopa 139 desibeliä alle 1% säröytymisellä. Kilpailijoista poiketen tämä tulos on saatu mittaamalla, eikä vain ilmoittamalla kondensaattorimikrofonin sisäisen vahvistimen suorituskyvyn. Niin ikään molemmat mikrofonit kestävät peräti 160 desibelin äänenpaineen vain 10% THD-säröllä! Sellaisessa metakassa ei tietenkään ole enää mitään järkeä, mutta se, että valmistaja viitsii nähdä vaivan tuollaisten mittaustulosten saamiseksi, kertoo omaa kieltään DPA:n tinkimättömyydestä. 


 


2028 ei ole vain uusi mikrofoni, vaan kokonaan uusi kapselityyppi. Langallisen mikrofonin lisäksi samaa kapselia tullaan tarjoamaan kahtena variaationa langattomia kapulalähettimiä varten: omansa Shure/Sony/Lectrosonics/Audio-Technica -malleille ja toinen Sennheiser-yhteensopivana. 

Verollinen: 545,00 € Veroton: 439,52 € ALV 0%
Ei varastossa

DPA Microphones

"DPA Microphones (originally Danish Professional Audio) is a Danish owned manufacturer of microphones and microphone solutions for professional and consumer markets. The company was founded in 1992 by two former employees from Brüel & Kjær. The company’s headquarters is located in Allerød in Denmark."