RØDE SC6-L mobiilihaastattelusetti

Kahden nappimikrofonin setti iPhoneen tai iPadiin.

Kahden Smartlav+ mikrofonin ja SC6-L lightning-adapterin setti! Loistava ratkaisu vaivattomaan kahden mikrofonin äänittämiseen suoraan iPhoneen tai iPadiin. Soveltuu hyvin run-and-gun tyyppisiin haastattelutilanteisiin, jolloin ei ole aikaa ylimääräiselle säädölle. Helppo ja nopea ottaa käyttöön missä vaan.


Mukaan tulee SC6-L, kaksi lavalierklipsiä, kaksi WS-LAV vaahtomuovisuojaa, säilytyspussi ja kaksi Smartlav+ mikrofonia. Smartlav+ on pienikokoinen nappimikrofoni, josta löytyy pallokuvioinen mikrofonikapseli sekä kevlar-vahvistettu johto. Mikrofoni sopii laadullisesti hyvin kevyeen tuotantoon; podcasteihin, haastatteluihin jne.


SC6-L:stä löytyy kaksi TRRS-inputtia mikrofoneille sekä yksi kuulokeulostulo 3,5mm liitännällä monitorointia varten. SC6-L liitetään iPhoneen tai iPadiin lightning-liitännän kautta. Optimoitu yhteen käytettäväksi RODE Reporter applikaation kanssa, josta voit laittaa kuulokemonitoroinnin päälle/pois, muutta mikrofonien gain-tasoja ja valita summatun stereon tai dual monon välillä. SC6-L toimii myös monen muun äänitys- tai videokuvausohjelman kanssa.


Erikseen ostettavat tutut lisävarusteet kuten SC3 kamera/tallennin -adapteri käy Smartlavien kanssa, jos haluat käyttää mikrofoneja muussa kuin mobiililaitteissasi. SC1 jatkojohdolla saat mikrofoneille 6m lisäpituutta.


 


Verollinen: 197,00 € Veroton: 158,87 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Rode

"Røde Microphones is an Australian-based designer and manufacturer of microphones, related accessories and audio software. Its products are used in studio and location sound recording as well as live sound reinforcement."

Vastaavat tuotteet