Sennheiser AMBEO SMART HEADSET

Tallenna 3D-ääntä Ambeo Smart Headsetin avulla!

Nyt sinulla on mahdollisuus tallentaa ja jakaa maailma sellaisena kuin sen itse koet. Korvakappaleet on varustettu korkealuokkaisilla mikrofonikapseleilla, joka mahdollistaa 3D-äänen tallentamisen iOS-laitteellasi Lightning-liitännän kautta.


Liitä AMBEO SMART HEADSET suoraan laitteesi Lightning-liitäntään, laita korvanapit korviisi ja kuuntele musiikkiasi ja videoitasi mahtavalla 3D-äänellä. Smart Headsetin käyttö ei vaadi mitään erityisiä asennustoimenpiteitä. Korvanapeista löytyy omnidirektionaaliset (pallokuvio) mikrofonit binauraaliäänityksiä varten. Saat tallennettua ympäröivän äänen juuri kuten korvasi sen kuulevat! Nämä mikit tarjoavat myös mahdollisuuden "transparent hearing" ja vastamelutoiminnoille.


Käytä AMBEO SMART HEADSETIA liittääksesi 3D-ääntä vaivatta videoihisi! Kuuntele lopputulosta millä tahansa kuulokkeilla ja koe 3D-äänimaailma videoissasi ja äänitallenteissasi!


 


Erikoishinta Verollinen: 199,00 € Veroton: 160,48 € ALV 0%

Normaali hinta: Ovh. 299,00 €

Keskusvarastolla. Toimitus 3-14 pvä

Sennheiser

Laadukkaat mikrofonit studioon, lavalle tai kentällle! Sennheiser on tunnettu myös laadukkaiden kuulokkeidensa osalta.

Sennheiser electronic GmbH & Co. KG is a private German audio company specializing in the design and production of a wide range of both consumer and high fidelity products, including microphones, headphones, telephony accessories, and avionics headsets for consumer, professional, and business applications.

Vastaavat tuotteet