Sennheiser HANDMIC DIGITAL kapulamikrofoni mobiililaitteelle

Reportteri-/haastattelumikrofoni iOS laitteille ja tietokoneelle.

Soveltuu myös mainiosti musiikki-ideoiden tallennukseen broadcast-tason äänenlaadulla! Kytke se vain valitsemaasi iOS-laitteeseen lightning-kaapelilla ja olet valmis haastattelun tekemiseen! 


Simppeli ja elegantti ratkaisu sisällöntuottajille, jotka haluavat ammattimaisia tuloksia. HANDMIC DIGITAL on kehitetty yhteistyössä digitaalisen audion johtavan yhtiön, Apogeen, kanssa. 24-bit/96 kHz digitaalinen audio muunnos (DAC) metallirungon sisällä. Saat studiotasoista ääntä pelkästään liittämällä tämän mikrofonin Apple-puhelimeen tai tietokoneeseesi. 


Voit käyttää mitä vaan applikaatiota iOS-laitteessasi äänen tallentamiseen. Mukana tulee Lightning-kaapeli ja USB-kaapeli tietokonekäyttöä varten. Helppoa ja yksinkertaista.


HANDMIC DIGITAL soveltuu mainiosti mobiilijournalisteille, podcastereille ja ihan vain puheäänen tallentamiseen. Tarvittaessa voit tallentaa sillä, vaikka lauluideoitasi!


Mukaan tulee:  • HANDMIC DIGITAL mikrofoni

  • 1x 2m Micro USB / Lightning -kaapeli

  • 1x 2m MICRO USB/USB -kaapeli

  • 1x mikrofoniadapteri/klämppi

  • Säilytyspussi (pehmeä)

  • Pikaohjeet

  • Turvallisuusohjeet

Vain 1 jäljellä

Verollinen: 259,00 € Veroton: 208,87 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Sennheiser

Laadukkaat mikrofonit studioon, lavalle tai kentällle! Sennheiser on tunnettu myös laadukkaiden kuulokkeidensa osalta.

Sennheiser electronic GmbH & Co. KG is a private German audio company specializing in the design and production of a wide range of both consumer and high fidelity products, including microphones, headphones, telephony accessories, and avionics headsets for consumer, professional, and business applications.