Shure SE846-K+BT1 kuulokkeet, mustat

Huippuluokan korvamonitorikuulokkeet bluetooth- ja perinteisellä kaapelilla.

SE846 kuulokkeiden mukaan kahden kirkkaan standardikaapelin sijasta yksi standardikaapeli, langaton Bluetooth varustus (RMCE-BT) sekä iOS ja Androd yhteensopiva 3,5mm RMCE-UNI puhelinohjauskaapeli.


 


Shure-korvanappikuulokkeet perustuvat ammattikäyttöön suunniteltuihin ja keikkakäytössä toimiviksi todettuihin malleihin. Kaikille malleille yhteistä on erinomainen ulkopuolisten äänien vaimennus (jopa 37 dB), jonka ansiosta kuunteluvoimakkuus voi olla alhaisempi äänekkäässä ympäristössä. Eristys toteutetaan ilman elektroniikkaa, joten pohjakohinaa aiheuttavaa elektroniikkaa ja paristoja ei tarvita. SE Series -mallien keveys, kestävyys ja erinomaisen hyvä soundi tekevät niistä ykkösvaihtoehtoja kannettavien laitteiden kuunteluun.


Malli on korvanappien aatelia. Neljällä High-Definition MicroDriver -elementtillä (Hi/Mid/Low/True Subwoofer) on saavutettu ennenkuulematon selkeys ja syvä bassotoisto ilman säröä ja häiriöitä. Mullistava alipäästösuodinratkaisu tarjoaa 3 dB:n vaimennuksen 90 Hz:ssä (-10 dB/250 Hz). Lisäksi, 10 tarkkuushitsattua rosterilevyä muodostaa neljän tuuman mittaisen, korkean akustisen massan polun, jonka ansiosta alataajuudet alkavat vaimenemaan noin 75 Hz:n tienoolla – ilman säröä ja artifakteja. Taajuusvaste on myös valittavissa mieleiseksi vaihdettavien suuttimien avulla (tasapainoinen, lämmin tai kirkas).

Keveys, matalaprofiilimuotoilu, suulakkeen optimoitu kulma ja korvan päältä asemoitavat, muotoiltavat johdot tarjoavat ihanteellisen käyttömukavuuden. Kevlarilla vahvistetut johdot  ovat irrotettavissa kustomointia tai rikkinäisten vaihtoa varten. Kullatut MMCX-liittimet napsahtavat varmasti kiinni ja sallivat vapaan, 360° pyörimisen, jolloin johdot eivät koskaan jää kierteelle. Irrotettavat kaapelit ja suutin osat mahdollistavat helpon putsaamisen ja huollon. Rakenne suojaa komponentteja kosteudelta ja hieltä tehokkaasti. Korvanapit ovat valmistettu kestämään Shuren vaativat laatustandardit, ja niillä on kahden vuoden Shure-takuu!

Toimitukseen kuuluu myös monipuolinen Fit Kit, joka sisältää seuraavat tarvikkeet:

* 3 paria mustia vaahtomuovisovitteita (S, M, L)
* 3 paria Soft Flex -sovitteita (S, M, L)
* 1 pari Triple Flange -sovite
* 1 pari keltainen vaahtomuovisovite (yleiskoko)
* 6,3 mm adapteri
* Suuttimen irrotustyökalu
* 2 paria vaihtoehtoisia suuttimia
* Kaapelipidike
* Puhdistusliina
* Puristusta kestävä ja vettä hylkivä, vetoketjullinen kuljetuslaukku

 

Verollinen: 899,00 € Veroton: 725,00 € ALV 0%
Keskusvarastolla. Toimitus 3-14 pvä

Shure

"Shure Incorporated is an American audio products corporation. It was founded by Sidney N. Shure in Chicago, Illinois in 1925 as a supplier of radio parts kits. The company became a consumer and professional audio-electronics manufacturer of microphones, wireless microphone systems, phonograph cartridges, discussion systems, mixers, and digital signal processing. The company also manufactures listening products, including headphones, high-end earphones, and personal monitor systems."

Vastaavat tuotteet