Ambient Nano Lockit Single Pack

360,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

Tuotenumero: AMBIENTNANOLOCKITSNGLPACK Osasto: Hakusanat: , , ,

Ambient Nano Lockit

Ambient Lockit on maailmanlaajuisesti jo 25 vuoden ajan ollut markkinoiden johtava, aikakoodi- ja synkronointigeneraattori. NanoLockit on Lockit-perheen uusin ja pienin jäsen.

NanoLockit on suunniteltu luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi aikakoodigeneraattoriksi kaikkiin sovelluksiin.

Lisäksi yksikkö sisältää kaiken, mitä tarvitset huippuluokan elokuvien ja sarjojen tuotantoon. Samalla se on täysin yhteensopiva markkinoiden johtavan ACN Lockit -aikakoodijärjestelmän kanssa.

Noin tulitikkuaskin kokoinen Nano LockIt tarjoaa kehutun aikakoodimme Lockit-piirin kautta mihin tahansa kameraan, DSLR-kameroista elokuvakameroihin. Pienestä koostaan huolimatta se toimittaa kristalliviritetyn aikakoodin lukittavan 5-napaisen LEMO-liittimen kautta.

Sisäänrakennettu langaton ACN-järjestelmä mahdollistaa kaikkien asetettujen laitteiden synkronoinnin yhdellä napsautuksella – ja tekee niistä yhteensopivan kaikkien muiden ACN Lockit -laitteiden kanssa.

Tämä yhdessä ulkoisen virransyötön automaattisen virrankytkentäominaisuuden kanssa mahdollistaa asetusten asettamisen ja unohtamisen vaikeissa kokoonpanoissa, kuten vakiokameroissa, kardaaneissa ja droneissa – integroidun akun kesto vähintään 25tuntia.

Be the first to review “Ambient Nano Lockit Single Pack”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

Ambient Nano Lockit Single Pack

360,00 

Lisää koriin