Bubblebee The Sidekick korvakappale, monosetti, kirkas (L)

248,00 

LOPPU

Monokuuloke vasempaan korvaan, esimerkiksi juontajalle tai radiopuhelimeen.

Laadukas, huomaamaton ja mukava in-ear -kuuloke erilaisiin tuotantoihin.

Sidekickissä on maailman ensimmäinen microdriver, joka sopii kokonaan korvakappaleen sisälle. Kuuloke on lähes huomaamaton korvassa ollessaan. Kuuloke on myös äärimmäisen kevyt, vain 360 milligrammaa, joten sitä on mukava pitää pitkiäkin aikoja ilman korvien väsymistä. Sidekick-kuuloketta saa Mono (vasen), mono (oikea) ja erilaisina stereovariaatioina, kirkkaalla tai ruskealla johdolla ja kattava varustevalikoima, johon kuuluu kolme erilaista korvasovitetta. Bubblebee Industriesin Sidekick kuulokkeelle on myönnetty kahden vuoden rajallinen valmistajan takuu.

Kaapeliloppi tulee korvan yli ja on todella huomaamaton korvassa ollessa. Äänenlaadullisesti kuuloke on todella ”läpinäkyvä” ja kuulet korvasovitteen läpi myös ympäristöäänet, joten korvat eivät väsy niin nopeasti kuin sulkevilla korvasovitteilla.

Johdot ovat kestäviä ja kevlar-vahvistettuja. Korvasovitteeet on myös helppo puhdistaa ja driverin filtteri on helposti vaihdettavissa mukana tulevalla työkalulla.

Liitin on universaali 3,5m TRS-liitin joka käy mihin tahansa langattomaan vastaanottimeen tai esimerkiksi puhelimeen. Kaapeli on vaihdettavissa.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
Kampanja tuote

No

Be the first to review “Bubblebee The Sidekick korvakappale, monosetti, kirkas (L)”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

Bubblebee The Sidekick korvakappale, monosetti, kirkas (L)

248,00