DPA d:fine FIOF00-2 Headset-mikrofoni, omni, beige, dual

639,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

DPA d:fine FIOF00-2 omni headset 110mm puomilla, väri beige/iho. Dual-Ear, suuntakuvio: pallo.

Tuotenumero: 4166-OL-F-F00-LH Osastot: , ,

DPA D:fine korvamikrofoni, joka siirtyy uutuutena välittömästi korva- ja päämikrofonien johtoon. Etulyöntiasema syntyy mikrofonissa yhdistyvistä virheettömästä äänenlaadusta, ainutlaatuisista ja yksinkertaisista mekaanisista ratkaisuista sekä poikkeuksellisen kattavasta tarvikevalikoimasta. D:fine voidaan asettaa kumman tahansa korvan ympärille. Ergonominen muotoilu varmistaa helpon asentamisen ja varman istumisen, oli korvan ja pään koko ja muoto millainen tahansa. Mikrofoni on käytettävissä kaikkien valmistajien langattomien järjestelmien kanssa.

Äänenpaineen kesto on poikkeuksellisen suuri, joten täysin särötön, priimaäänenlaatu säilyy niin puhe- kuin laulukäytössä. Tässä kohtaa muut kilpailijat jäävätkin auttamatta jälkeen. Mikrofoniin on integroitu vahva tuulisuojaus, ja toimitukseen kuuluu kaksi eri kokoista lisätuulisuojaa. D:finen kaapeli kiinnittyy puomiin ”huoltoliittimellä”, jolloin eri mittaisten ja väristen sekä rikkoutuneiden kaapeleiden vaihtaminen käy käden käänteessä.

Mikrofoni on saatavissa mustana ja ihonvärisenä, ja toimitetaan siistissä säilytyslaatikossa, jossa on riittävästi tilaa myös lähettimille, paristoille ja muille lisätarvikkeille. Jokaisen mikin mukana tulee myös kapselin suojahattu, pidike johdon kiinnittämiseksi vaatteisiin sekä tunnistamista helpottava, värikoodattu kaapelimerkki. DPA:n kattavasta tarvikevalikoimasta löytyy kaikki mahdolliset tuulisuojat, virtalähteet, adapterit ja valmiskaapelit (MicroDot, 3-nap. Lemo, TA4F mini-XLR ja miniplugi).

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
Cable length

3

Kampanja tuote

No

Be the first to review “DPA d:fine FIOF00-2 Headset-mikrofoni, omni, beige, dual”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

DPA d:fine FIOF00-2 Headset-mikrofoni, omni, beige, dual

639,00 

Lisää koriin