InEar PROPHILE PP-8 Universaalit kuulokkeet

1.359,00 

LOPPU

InEar ProPhile PP-8 universaalit 4-tie/8-driver huippuluokan studiotasoiset kuulokkeet ammattilaisille.

Tuotenumero: PROPHILE PP-8 Osastot: , , ,

Suositellaan muusikoille, ääniteknikoille ja musiikin ammattilaisille, jotka etsivät sitä parasta ja puhtainta äänenlaatua!

InEar ProPhile 8 ovat universaalit huippulaadukkaat 4-tie ja 8-driver studiotasoiset kuulokkeet.

InEar ProPhile 8 on InEarin uusin taidonnäyte kuuloketekniikassa ja tarjoaa ainoana studiotasoisen äänenlaadun in-ear tyyppisissä kuulokkeissa koko maailmassa! PP-8 kuulokkeet ovat keränneet ylistäviä arvosteluja ympäri maailman.

ProPhile kuulokkeiden kotelointi perustuu StageDiver sarjaan. StageDiver sarja on syntynyt monien vuosien tuotekehityksen tuloksena. Kuulokkeen universaalin koteloinnin muodon suunnittelussa on käytetty yli 500 skannausta korvista otetuista valosmalleista. Lukemattomien prototyyppien ja käyttäjätestien jälkeen on löydetty täydellinen istuvuus lähes kaikkiin korviin.
Parhaan istuvuuden takaamiseksi ProPhile toimitetaan neljällä eri silikonitipillä; (XS, S, M ja L) ja kolmella eri koon foamtipillä; (S, M ja L),

Kuulokkeessa on kahdeksan tarkasti viritettyä ja balansoitua elementtiä (8-driver) 4-tie järjestelmässä per kuuloke. Kuulokkeessa on kaksi kytkintä, joilla äänitilaa voidaan muuttaa. Yksi kytkin matalia taajuuksia varten (+3dB) ja yksi kytkin korkeita taajuuksia, alkaen 8kHz varten (+2dB) Kytkimien avulla voidaan valita neljä eri äänitilaa tarpeen mukaan.
Täydellinen taajuuksien toisto ja kolmiuloitteisuus tarjoaa muusikoille, ääniteknikoille ja musiikin ammattilaisille loistavan äänentoiston sekä kokemuksen.

Ominaisuudet:

 • Huippuäänelaatu tulee korkealaatuisista elementeistä ja jakosuodinkomponenteista, jotka ovat tarkasti viritetty toisiinsa
 • Vaihdettavat keraamiset suodattimet (vahasuojat) Suositellaan suodatinsettiä tilattavaksi
 • High end kaapelit ovat taipuisat ja ovat vaihdettavissa

Tekniset tiedot:

 • 3,5mm kullattu liitin (mukana 6,3mm adapteri)
 • 4-tie/8-driver järjestelmä
 • 2-kytkintä äänitilojen vaihtoa varten
 • Taajuustoisto 10 – 20 000 Hz
 • Maksimi äänenpaine 120 db
 • Impedenssi 34 Ohm
 • Kaapelin pituus 140cm
 • Kova kestävä säilytyskotelo IE13 on vedenpitävä, pölysuojattu ja väriltään musta.

Vakioväri: musta

Tuotepakkaus sisältää: PP-8 kuulokkeet, korvatippisarjat (1 pari; XS, S, M ja L koot, foam 1 pari; S, M ja L), säilytyskotelo IE13, keraamiset suodattimet H3, kolme puhdistuspyyhettä ja 6,3mm liitinadapterin.

Lisätarvikkeet (myydään erikseen): Vaihdettavat keraamiset suodattimet (vahasuojat), kaapeli (kirkas tai musta) ja puhdistustarvikkeet.

Toimitusaika: n. 4-5 viikkoa. Valmistetaan käsityönä tilauksen mukaan.

Demot: Tarvittaessa voimme järjestää demokuuntelun kuulokkeista. Ota yhteyttä ennakkoon demokuuntelun järjestämistä varten: [email protected]

Lisätiedot

Paino 1,5000 kg
Cable length

3

Extra toimitus info

Tilaustuote

Kampanja tuote

No

Search boost

InEar PROPHILE PP-8 Universaalit kuulokkeet

Be the first to review “InEar PROPHILE PP-8 Universaalit kuulokkeet”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

InEar PROPHILE PP-8 Universaalit kuulokkeet

1.359,00