MEVO START All-In-One Streamauskamera EI SAATAVILLA

449,00 

LOPPU

MEVOn valmistama pienikokoinen sekä edullinen Streamauskamera -järjestelmä.

MEVO Start All-In-One Streamauskamera !!!EI SAATAVILLA!!!

Mevo Start on yksinkertainen “all-in-one” kamera striimauskäyttöön.
Yhdistä langattomasti ja striimaa välittömästi Mevo applikaation avulla haluamaasi streamauspalveluun esim Twitchiin tai Facebookkiin. Jaa tapahtumasi alusta loppuun ilman kaapeleita tai ylimääräisiä vara-akkuja, sillä Mevo Startin sisäänrakennetun akun kesto on jopa kuusi tuntia! Videota pystyy halutessaa samaan aikaan tallentamaan Micro-Sd kortille. Mevo Start tukee 1080p Full HD -videota ja monisuuntaista ääntä. HDR sensorin ison pikselikoon ansiosta Mevo Start suoriutuu hyvin myös hämäräkuvauksesta. Voit tallentaa striimauksen aikana myös SD-kortille 1080P laadulla.

Kiinnitys:

Mevon voi kiinnittää mihin tahansa tavalliseen kolmi- tai mikrofonijalkaan. Pienen koon ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Mevo Start on vain 7,62 senttimetriä korkea!

Mikrofonit ja liitännät

Mevo Startista löytyy kolme digitaalista MEMS mikrofonia, joissa on erittäin pieni pohjakohina, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen äänenlaadun streamauksiisi. Voit liittää myös ulkoisen mikrofonin tai audiolaitteen 3.5mm trs liittimen avulla. Siihen voi kytkeä minkä tahansa linjatasoisen tai mikrofonitasoisen äänilähteen. Fraunhofer upHear audioprosessointi optimoi ja synkronisoi äänen parhaaksi mahdolliseksi. Lisäksi voit tehdä tarvittavia lisäsäätöjä Mevo applikaation kautta.

NDI HX -tuen avulla Mevo Start mahdollistaa sen kytkemisen sinun haluamaasi kuvamikseriin, kuten OBS, NewTek Tricaster, Wirecast, Vmix ja moneen muuhun. Mevo Start tukee myös suoraa yhteyttä Livestream Studion kanssa

Mevo Applikaatio

Mevo Camera Appilla pystyy kontrolloimaan sekä ääntä, että videota langattomasti Bluetoothin välityksellä. Mukana myös kätevä ”Autopilot” moodi. Tsekkaa esittely Mevon sivuilta TÄSTÄ.

Alla valmistajan esittelyvideo sekä unboxaus:

Paketissa tulee:

  • 1x MEVO START kamera
  • 1x 2 metrinen USB-C – USB-A piuha
  • 1x MEVO mikrokuituliina

Tekniset tiedot:

Video: 1080p encoding in HVEC or H.264
Linssi: 3.6mm linssi alhaisella vääristymisellä 83.7 asteen FOV
Ääni: 3 sisäistä MEMS -mikkiä spatiaalisella prosessoinnilla. 3,5mm aux input sekä usb-c sisäänmeno
Yhteydet: 802.11ac MIMO Wi-Fi + tupla-antennit
Akunkesto: 6 tuntia.
Lataus: USB-C kaapelilla
Tuetut Streamaus palvelut: Facebook Live, Youtube Live, Twitch, Twitter, Periscope, Livestream, Vimeo, RTMP and NDI | HX
Mitat: 8.7 x 3.4 x 7.5cm
Paino: 232g
Kiinnitys: Sisäänrakennettu kierre mikkiständille taikka tripodille 3/8

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Be the first to review “MEVO START All-In-One Streamauskamera EI SAATAVILLA”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

MEVO START All-In-One Streamauskamera EI SAATAVILLA

449,00