PreSonus AR12c USB-C mikseri

499,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

Kaksitoistakanavainen USB-C -mikseri / audio interface ja SD-korttitallennin

PreSonus AR12c

StudioLive sarjan AR12c on 12-kanavainen USB-C audio interface/analogimikseri/stereo SD -korttitallennin.

Tämän avulla äänität helposti podcastit ja kotiäänitykset. Tuttu käyttöliittymä analogimiksereistä takaa helpon tavan äänittää podcasteja, livestreameja ja musiikkituotantoja. Neljä ”high-gain” XMAX-mikrofonietuastetta ja 8×4 24-bit, 96 kHz, USB-C yhteensopiva USB 2.0 audio interface. Laitteessa on 3-band taajuuskorjain, mic/line booster epäherkkien broadcast-mikrofonien ja kuluttajalaitteiden tueksi, jotta saat äänenvoimakkuuden riittävälle tasolle. Lisäksi laitteeseen voi kytkeytyä bluetoothilla ja käyttää sitä SD-korttitallentimena.

ARC8c on myös täysiverinen audio interface joka toimii jopa 96 kHz näytteenottotaajuudella miksaukseen ja äänittämiseen. Voit tallentaa jokaiset kuusi sisääntuloa, sekä L/R main mixin. Voit toistaa jopa neljä erillistä ”streamia”.

Ainutlaatuinen Super Channel pystyy suoriutumaan neljästä eri stereoäänilähteestä yhtä aikaa, joka tekevät liitännöllisyydestä helppoa. Voit liittää tähän vaikka vinyylilevysoittimen RCA liittimiin, käytä 3,5mm liitintä älypuhelimen kytkemiseen tai liitä puhelin tai muu äänilähde siihen bluetoothilla ilman kaapelia.

 

 

Lisätiedot

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 39 × 9 cm (senttimetri)
Kampanja tuote

No

Be the first to review “PreSonus AR12c USB-C mikseri”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

PreSonus AR12c USB-C mikseri

499,00 

Lisää koriin