Presonus AudioBox iTwo Studio bundle

205,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

Valmis paketti kotistudiolle tai kenttä-äänityksiin.

Sisältää seuraavat tuotteet;

  • AudioBox iTwo audio interface (äänikortti)
  • M7 kondensaattorimikrofoni
  • XLR-mikrofonipiuha
  • HD7 kuulokkeet
  • Studio One -ohjelmisto
  • USB-kaapeli

Presonus AudioBox iTwo Studio bundle

Presonus AudioBox iTwo Studio bundle. Tällä PreSonus-paketilla voit äänittää missä vain inspiraatio iskee! PreSonus AudioBox® iTwo Studio sisältää monitasoisen, AudioBox iTwo audio / MIDI-Interfacen sekä palkitun Studio One -tallennus- ja tuotanto-ohjelmiston, mikä sisältää kaiken mitä tarvitset demojen, harjoitusten ja podcastien äänittämiseen.

AudioBox iTwo

AudioBox iTwo on monipuolinen audio interface, missä on 2 mikrofoni/linja comboliitintä tehokkaan esivahvistimen takana. Studiossa tai kentällä se sopii erinomaisesti syntetisaattoreiden, kitaroiden ja kaiken, mitä voit kaapata mikrofoneilla. Kompakti ja tukevasti rakennettu AudioBox iTwo on täydellinen ratkaisu liikkuville muusikoille, äänisuunnittelijoille sekä podcastien tuottajille. Lisätietoa valmistajan sivuilta löydät TÄSTÄ!

Capture Duo iPadille

StudioLive®-miksereiden Capture ™ -tallennusohjelmistoon perustuva Capture Duo antaa sinun tallentaa jopa 24-bittisen 96 kHz: n tarkkuudella stereoraitoja iPadille käyttämällä AudioBox iTwoa. Voit siirtää äänitteitä langattomasti iPadilla suoraan Capture Duosta Mac- tai PC-tietokoneeseen, jossa on Studio One, ja muokata sitä haluamallasi tavalla. Lue lisää valmistajan sivuilta!

M7 kondensaattorimikrofoni

Kondensaattorimikrofonit ovat ylivoimainen valinta äänitys-studioammattilaisille. Niiden avulla saa äänityksessä esiin musiikillisia yksityiskohtia ja hienovaraisia ​​vivahteita, jotka menetetään dynaamisilla mikrofoneilla. Suurikalvoiset kondensaattorimikrofonit, kuten M7,  antavat niin sanotusti ”lämpöä” äänitykseen, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon instrumenteille, puheelle taikka laululle.

HD7 kuulokkeet

PreSonuksen tarkat HD7-kuulokkeet hyödyntävät patentoitua, puoliksi avointa äänikammiota, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen syvien sejö matalien taajuuksien toiston napakalla punchilla. Tarkan keskialueen ja laajennetun diskanttivasteen avulla pystyt kuulemaan miksauksen tai raidan hienot yksityiskohdat. Kevyt, ergonominen muotoilu sopeutuu mihin tahansa pään kokoon ja tarjoaa mukavan kuuntelukokemuksen pitkillä äänitys taikka striimaus-sessioilla. Kuulokkeista lisätietoa löydät TÄÄLTÄ!

Studio One

Mikään muu aloittelijatason tallennus- ja tuotanto-ohjelmisto ei ole näin helppo oppia ja käyttää! Studio One -ohjelmistolla pystyt työskentelemään nopeasti ja keskittyä inspiraatioos. Lataa ja tallenna äänileikkeitä, MIDI-tiedostoja ja tehosteita vetämällä ja pudottamalla. Studio One tekee siitä helppoa! Lue lisää TÄÄLTÄ!

 

 

 

Be the first to review “Presonus AudioBox iTwo Studio bundle”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

Presonus AudioBox iTwo Studio bundle

205,00 

Lisää koriin