PreSonus Eris E3.5-BT aktiiviset bluetoothkaiuttimet

122,00 

1 varastossa. Myymälästä heti. Toimitus 1-3 vrk .

Aktiiviset monitorikaiuttimet bluetooth liitettävyydellä.

Tuotenumero: PRE-E3.5 BT Osastot: ,

Aktiiviset edullisen luokan monitorikaiuttimet bluetoothilla. Eris E3.5 BT kaiuttimissa on sama studiotason tekniikka kuin isommissa kalliimmissa Eris -sarjan monitorikaiuttimissa, mutta koonsa puolesta ne mahtuvat lähes mihin tahansa! Eris 3.5 BT monitorien ääni on selkeä, pehmeä yläpää ja laaja-alainen ”sweet spot” kuuntelulle.

Eris E 3.5 BT monitorien 3.5″ woofer-elementti tarjoaa tiukan basson, jonka tuntee sekä myös selkeämmän yleisäänen. 1″ silk-dome tweeterit tarjoavat selkeän ja tarkan äänen korkeille taajuuksille. Tweeter on kehitetty säteilemään ääntä varsin laajalla kuviolla, joten optimaalinen kuuntelupiste säilyy, vaikka hieman liikkuisitkin työpisteelläsi. 25W tehoa per kaiutin takaa, että näissä monitoreissa on yllättävän paljon potkua kokoon nähden!

Helppokäyttöiset kontrollit, joilla voit säätää monitorien vastetta riippuen tilasi akustiikasta. Voit säätää myös etupaneelista kaiuttimien äänenvoimakkuutta ja sisäänrakennetun kuulokevahvistimen voimakkuutta.

Neljä erilaista audiosisääntuloa avulla sinulla on monipuoliset liitäntämahdollisuudet mistä tahansa äänilähteestä. Bluetooth 5.0 yhdistettävyys antaa sinun mahdollisuuden liittää, vaikka puhelimesi näihin tai minkä tahansa muun bluetooth-äänilähteen. Pelaa pelejä, kuuntele musiikkia, luo musiikkia ilman kaapeleita, paitsi tietenkin virtakaapelit. Eris 3.5BT monitorien takapaneelista löytyy myös TRS ja RCA -inputit ja etupaneelista 6,3mm stereo input kuulokkeille.

 

Lisätiedot

Paino 5,0000 kg
Extra toimitus info

Tilaustuote

Kampanja tuote

No

Search boost

Eris 3.5 BT, bluetooth kaiuttimet, monitorikaiuttimet, presonus kaiuttimet

Be the first to review “PreSonus Eris E3.5-BT aktiiviset bluetoothkaiuttimet”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

PreSonus Eris E3.5-BT aktiiviset bluetoothkaiuttimet

122,00 

Lisää koriin