PreSonus Eris HD 10-BT langattomat vastamelukuulokkeet

99,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

Bluetooth-kuulokkeet aktiivisella vastamelutoiminnolla.

Ammattitason bluetooth-kuulokkeet aktiivisella vastamelulla

Eris HD10BT kuulokkeet ovat rakennettu 40mm drivereilla tarjotakseen kristallin kirkkaan äänen ja hyvän matalien taajuuksien vasteen, jota yleensä odotetaan kalliimmista ammattitason studiokuulokkeista. Over-ear rakenne takaa optimaalisen äänen eristyksen olit sitten tuottamassa seuraavaa albumiasi tai kuuntelemassa suosikkiartistisi musiikkia.

Studiotason äänenlaatu missä tahansa!

Ammattimuusikot ja äänialan ammattilaiset luottavat korkealuokkaisiin kuulokkeisiin studiossa varmistaakseen, että kuulevat jokaisen pienenkin yksityiskohdan. PreSonus Eris HD10BT kuulokkeet tarjoavat studiotason suoritustason langattomassa bluetooth-muodossa ja aktiivisella vastamelutoiminnolla (ANC) varustettuna. Vastamelutoiminto suodattaa ulkoisia taustaääniä jopa 18dB, olit sitten kävelemässä ruuhkaisella kadulla tai istumassa lentokoneen keskipenkillä. Voit keskittyä kuuntelemaan rauhassa suosikkimusiikkia tai katselemaan videoita.

Yhistä miten haluat

Suunniteltu käytettäväksi langallisena tai langattomana, Eris HD10BT kuulokkeista löytyy kosketuskontrollit nopeaan BT-laitteen paritukseen, langaton äänen play & stop -toiminto, äänenvoimakkuuden säätö ja kappaleen vaihto. Jopa 16h käyttöaikaa takaa sen, että voit kuunnella näillä pitkin päivää ilman lataamista. Mukana toimitettu kaapeli mahdollistaa Eris HD10BT kuulokkeiden kytkemisen audio interfaceen, mikseriin tai tietokoneeseen. Sisäänrakennetulla mikrofonilla hoidat puhelut hand-freenä!

Saa oma henkilökohtainen tilasi, jopa joukossa!

Pitkät työmatkat julkisilla ja lentokonematkat ovat oivaa aikaa, kun haluat kuunnella podcasteja, äänikirjoja, mutta monesti kanssamatkustajat peittävät kuuntelemasi äänet. Aktiivinen vastamelutoiminto muuttaa kuitenkin kuunteluympäristösi sellaiseksi, että voit nauttia niistä häiriöttä. Vastamelutoiminto toimii langattomasti ja kaapelilla käytettynä. Mukana toimitetussa kovakuorisessa säilytyslaukussa kuulokkeet säilyvät kätevästi laukussa tai repussa mihin vain menet!

Huom! Toimitukset alkavat tammikuun lopulla 2020!

Esittelyvideolla näet pikakatsauksen Presonus Eris HD10-BT kuulokkeisiin  

Lisätiedot

Paino 1,0000 kg
Kampanja tuote

No

Search boost

Presonus HD 10, HD10-BT, vastamelukuulokkeet, bluetooth kuulokkeet, langattomat kuulokkeet, langattomat vastamelukuulokkeet

Be the first to review “PreSonus Eris HD 10-BT langattomat vastamelukuulokkeet”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

PreSonus Eris HD 10-BT langattomat vastamelukuulokkeet

99,00 

Lisää koriin