RODE SC6-L mobiilihaastattelusetti

197,00 

LOPPU

Kahden nappimikrofonin setti iPhoneen tai iPadiin.

Kahden Smartlav+ mikrofonin ja SC6-L lightning-adapterin setti! Loistava ratkaisu vaivattomaan kahden mikrofonin äänittämiseen suoraan iPhoneen tai iPadiin. Soveltuu hyvin run-and-gun tyyppisiin haastattelutilanteisiin, jolloin ei ole aikaa ylimääräiselle säädölle. Helppo ja nopea ottaa käyttöön missä vaan.

Mukaan tulee SC6-L, kaksi lavalierklipsiä, kaksi WS-LAV vaahtomuovisuojaa, säilytyspussi ja kaksi Smartlav+ mikrofonia. Smartlav+ on pienikokoinen nappimikrofoni, josta löytyy pallokuvioinen mikrofonikapseli sekä kevlar-vahvistettu johto. Mikrofoni sopii laadullisesti hyvin kevyeen tuotantoon; podcasteihin, haastatteluihin jne.

SC6-L:stä löytyy kaksi TRRS-inputtia mikrofoneille sekä yksi kuulokeulostulo 3,5mm liitännällä monitorointia varten. SC6-L liitetään iPhoneen tai iPadiin lightning-liitännän kautta. Optimoitu yhteen käytettäväksi RODE Reporter applikaation kanssa, josta voit laittaa kuulokemonitoroinnin päälle/pois, muutta mikrofonien gain-tasoja ja valita summatun stereon tai dual monon välillä. SC6-L toimii myös monen muun äänitys- tai videokuvausohjelman kanssa.

Erikseen ostettavat tutut lisävarusteet kuten SC3 kamera/tallennin -adapteri käy Smartlavien kanssa, jos haluat käyttää mikrofoneja muussa kuin mobiililaitteissasi. SC1 jatkojohdolla saat mikrofoneille 6m lisäpituutta.

 

Lisätiedot

Paino 0,8000 kg
Cable length

3

Extra toimitus info

Tilaustuote

Kampanja tuote

No

Be the first to review “RODE SC6-L mobiilihaastattelusetti”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

RODE SC6-L mobiilihaastattelusetti

197,00