RODE SmartLav+ nappimikrofoni älypuhelimelle

50,00 

LOPPU

Røde nappimikrofoni, joka liitetään suoraan Android tai Iphone puhelimiin. Lisävarusteena myytävällä SC3-adapterilla muutat mikrofonin yhteensopivaksi esim. kameran miniplug mikrofoniliitäntään.

RODE smartLav on ammattikäyttöön soveltuva, rintapieleen asetettava mikrofoni. smartLav on suunniteltu laajalti käytettäväksi elokuva-, televisio- ja lähetyskäytössä tai missä tahansa, missä korkealuokkaista ääntä tarvitaan. Huomaamaton, kevyt muotoilu ilman langattoman järjestelmän lisäosien hankaluutta ja hintaa tekevät smartLav:sta suosikkivalinnan tiukkoihin paikkoihin ja budjetteihin. Toiminta on yksinkertaista ja selkeää: Kiinnitä mikki puhujaan, kytke kaapeli älypuhelimeen tai tablettiin ja äänitä joko RØDE Rec iOS-appilla tai millä tahansa valitulla audioaplikaatiolla. smartLavi:n on korkealuokkainen pallokuvioinen kondensaattorikapseli antaa joustavuutta mikrofonin sijoitteluun sekä helpottaa sen käyttöä. Vaahtomuovinen tuulisuoja sekä kestävä kiinnike kaapeliohjaimineen kuuluvat mikrofonin vakiovarusteisiin. smartLav toimii minkä tahansa audiosovelluksen ja laitteen kanssa, joka hyväksyy audiotuloksi TRRS-liittimen. RØDE Rec tekee iOS -laitteestasi monipuolisen kenttätallentimen, jossa on laaja valikoima eri tilanteisiin suunniteltuja ekvalisaattorin esivalintoja, muokkaustoimintoja sekä mahdollisuus jakaa äänitys suoraan SoundCloudiin tai Dropboxiin. Taajuusvaste: 20 Hz-20 kHz, Herkkyys: 17,8 mV @ 94 dBspl (+/- 2 dB), Maksimiäänenpaine: 110 dBspl, Itseiskohina: 27 dB-A

 

Lisävarusteena myytävällä SC1 jatkokaapelilla saat 6m lisäpituutta liittäessäsi SmartLav+ -mikrofonin älypuhelimeen. SC3 adapterilla saat mikrofonin kiinni normaaliin miniplug-liitäntään, esimerkiksi järjestelmäkameraan tai tallentimeen. SC6 adapterin avulla saat yhteen mobiililaitteeseen kiinni kaksi smartlav+:aa sekä voit kuunnella tallennettavaa ääntä kuulokelähdön avulla.

Lisätiedot

Paino 0,2500 kg (kilogramma)
Cable length

3

Kampanja tuote

No

EAN

698813004058

Be the first to review “RODE SmartLav+ nappimikrofoni älypuhelimelle”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

  • 16,00 
  • 14,90 
  • 15,90 

    RODE Minifur-Lav

    15,90 
  • 14,90 
  • 14,90 

Osastot

RODE SmartLav+ nappimikrofoni älypuhelimelle

50,00