RODE Videomic Pro Rycote suuntamikrofoni

205,00 

LOPPU

Rode suuntamikrofoni DV- ja DSLR-kameroille. RODE VideoMic Pro on haulikkomikrofoni, joka on suunniteltu erityisesti videokameroiden, järjestelmäkameroiden ja kannettavien tallentimien kanssa käytettäväksi.

RÖDE VideoMic Pro on haulikkomikrofoni, joka on suunniteltu erityisesti videokameroiden, järjestelmäkameroiden ja kannettavien tallentimien kanssa käytettäväksi.

VideoMic Pro perustuu laadukkaaseen ½-tuuman kondensaattorikapseliin, joka välittää broadcast tasoista äänisignaalia 3,5mm miniplugiliittimen kautta. Superherttasuuntakuvion ansiosta saadaan minimoitua ympäristön hälyäänet ääniraidalta. Mikrofonissa on sisäänrakennettu Rycoten laadukas joustoripustin, joka vaimentaa tehokkaasti käsittelyääniä sekä muita mekaanisia häiriöitä.

VideoMic Pro sisältää myös 80Hz -bassoleikkurin ja -10 dB padin. Hiljaisempia äänilähteitä varten on kytkettävissä +20 dB lisävahvistus, minkä ansioista voidaan välttää järjestelmäkameran mikrofonietuasteen aiheuttama pohjakohinan kasvu. VideoMic Pro on kiinnitettävissä suoraan kameraan tai vaihtoehtoisesti 3/8-tuuman kierteellä mikrofonitelineeeseen. Mikrofoni on paristokäyttöinen ja yhdellä 9V paristolla saa jopa yli 70 tuntia äänitysaikaa.

RØDE VideoMic Pro on suunniteltu ja valmistettu Australiassa ja sille myönnetään 10 vuoden takuu. Taajuusvaste: 40 Hz-20 kHz, Ulostuloimpedanssi: 200 ohmia, Herkkyys: 12,6 mV @ 94 dBspl (+/- 2 dB), Maksimiäänenpaine: 134 dBspl, Itseiskohina: 20 dB-A

Lisätiedot

Paino 1,0000 kg
Cable length

3

Kampanja tuote

No

EAN

698813004195

Be the first to review “RODE Videomic Pro Rycote suuntamikrofoni”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

RODE Videomic Pro Rycote suuntamikrofoni

205,00