RODE Wireless GO valkoinen langaton mikrofonijärjestelmä

198,00 

LOPPU

Pieni langaton mikrofonijärjestelmä sisäänrakennetulla mikrofonilla.

RODE Wireless GO valkoinen langaton mikrofonijärjestelmä.

RODE Wireless GO valkoinen langaton mikrofonijärjestelmä on Ultrakompakti digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä. Setti toimii ”clip’n’go” menetelmällä. Soveltuu kaikille sisällöntuottajille, jotka tarvitsevat laadukkaan pienikokoisen langattoman mikrofonisetin, jonka voi ottaa minne vaan!

Kytke kameraan tai käytä vaikka iPhonella® – maailman pienin ja monikäyttöisin broadcast -tason digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä hurmaa monikäyttöisyydellään. HUOM. Mobiililaitetteen kanssa käytettäessä tarvitsette mukaan joko RODE SC4 tai SC7 adapterin.

Mitat

– Mitoiltaan 44mm x 45.3mm x 18.5mm ja painoltaan vain 31g oleva lähetin operoi Lavalier -mikrofonin kanssa tai ihan sellaisenaan, sisäänrakennetun huippulaatuisen pallokuvioisen kondensaattorimikrofoninsa ansiosta.

– Vain millin suurempi vastaanotin on varusteltu monikäyttöisellä kiinnitysklipsillä, joten kiinnitys onnistuu helposti niin kamerakenkään, vaatteeseen kuin kamerapidikkeeseenkin.

– Kristallinkirkas broadcast -tason äänenlaatu ja uusi Series III 2.4GHz digitaalinen lähetysteknologia 128-bitin salauksella – Wireless GO™ on omiaan haastaviinkin olosuhteisiin ja se kulkee aina näppärästi mukana paketin mukana tulevan kuljetuspussukan ansiosta!

Lähetin

Lähetin on kooltaan 44mm x 45,3mm x 18.5mm ja painaa VAIN 31 grammaa. Wireless GO lähetin toimii nopeasti itsenäisesti langattomana clip-on mikrofonina sisäänrakennetun pallokuvioisen broadcast-tasoisen mikrofonin ansiosta. Lähettimestä löytyy myös 3,5mm TRS liitin ulkoista mikrofonia varten. Täydellinen ratkaisu siis run and gun tyyppiseen kuvaustilanteeseen. Ei ylimääräisiä kaapeleita ja äänenlaatu pysyy hyvänä!

Vastaanotin

Vastaanotin on myös yhtä pienikokoinen. Mitat ovat 44mm x 46.4mm x 18.5mm ja painaa myös vain 31 grammaa. Tämän pienikokoisuuden ansiosta sitä voi käyttää perinteisten kamerojen lisäksi kameragimbaaleissa ja muissa vakauttimissa ilman, että niiden toiminta vaarantuu. Sen voi laittaa suoraan kameran varusteknekään tai laittaa vyöklipsillä vaikka kamerahihnaan tai muhuun vaatteeseen. Mukaan tulee 3,5mm TRS ulostulokaapeli jonka saa suoraan kiinni kameran 3,5mm mikrofoniliittimeen ja erikseen hankittavalla SC4 tai SC7 adapterilla puhelimeesi. Vastaanottimessa on myös kolmiasteinen PAD-kytkin 0dB, -6dB, -12dB, niin saat sopivan äänentason kameralle tai tallentimelle.

Ominaisuudet:
 • Toimii clip-on mikrofonina tai beltapack-lähettimenä ulkoiselle lavalier tai headset-mikrofonille (esim. Smartlav+ tai HS2 tai jos haluat kaksi puhujaa niin Boya BY-M1DM tuplalavaliermikrofoni)
 • Sisäänrakennettu pallokuvioinen kondensaattorimikrofoni broadcast-tason äänenlaadulla
 • 2,4GHz digitaalinen langaton äänensiirto 128-bitin salaukselle, joka mahdollistaa kristallin kirkkaan äänenlaadun paikoissa missä on paljon WiFi ja Bluetooth yhteyksiä
 • Jopa 70m kantama (näköyhteydellä), mutta optimoitu kuitenkin lähikäyttöön
 • TX ja RX:ssä on sisäänrakennettu ladattava akku, joka ladataan mukana tulevalla USB-C kaapelilla
 • Jopa 7h käyttöaika täydellä latauksella, mukana myös virransäästötila
 • Superkevyt ja kompakti lähetin painaa 31 g ja vastaanotin 31 g
 • Lähetin ja vastaanotin paritetaan vain kolmessa sekunnissa
 • 3-stage output pad-kytkin 0dB, -6dB ja -12dB
 • Suosittu Smartlav+ toimii tässä SC3 adapterilla tai HS2 headset (mikrofonit myynnissä erikseen)
 • Jopa 8 settiä yhtä aikaa samassa lokaatiossa

Mukana tulee kaksi karvatuulisuojaa, Wireless GO pussi, USB-A – USB-C latauskaapeli ja SC2 3,5mm TRS ulostulokaapeli.

 

 

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
Be the first to review “RODE Wireless GO valkoinen langaton mikrofonijärjestelmä”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

RODE Wireless GO valkoinen langaton mikrofonijärjestelmä

198,00