Bubblebee The Lav Concealer nappimikrofonin piilottaja 4060, valkoinen

DPA 4060 mikrofonin piilottaja.

Helppokäyttöinen piilottajalätkä DPA:n 4060 mikrofonille. Piilottaja on kuminen, niin se toimii samalla hyvin shockmountina suojaten mikkikapselia tärinältä ja vähentäen hankausääntä vaatteista.


Lav Concealer sopii koko DPA 4060 sarjalle (4060, 4061, 4062, 4063). Lätkä suojaa mikkikapselia myös teippien liimalta, niin sitä ei pääse kertymään ikävästi kapseliin jokaisen käyttökerran jäljiltä. Voit käyttää tämän kanssa haluamaasi piilotusteippiä. 


Värivaihtoehdot mattamusta ja mattavalkoinen. Materiaali ei heijasta valoa, niin se on varsin huomaamaton joka tilanteessa.


Irroitettava ja siirrettävä "rautalanka" on kätevä kiinnityskeino myös vaatteisiin. Sen saa tarvittaessa myös pois.   • 1x Piilottajalätkä

  • 1x Vaateklipsi

  • 1x Kapselin suojaava lanka

  • 6x palaa kertakäyttöistä piilotusteippiä

Verollinen: 18,90 € Veroton: 15,24 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Bubblebee Industries

Bubblebee Industries valmistaa laadukkaat tuulisuojat, nappimikrofonien tarvikkeet ja korvakappaleet.

Bubblebee Industries is Making Sound Sound Better by creating the world’s best quality microphone wind protection and other innovative sound accessories for serious sound professionals. Field recording often means capturing sound in very challenging environments and Bubblebee’s windscreens are designed to be good looking, easy to use and technically second to none to retain as much of the microphone’s natural sound as possible.

Vastaavat tuotteet