Toimitusehdot

HUOM! Osa sähköposteistamme menevät roskapostikansioon, joten tarkistatahan roskapostikansiosi ja merkkaa meidät turvalliseksi lähettäjäksi tai soita meille! Arkena voi myös laittaa viestiä chatin kautta oikeasta alakulmasta. 

ASIAKASPALVELU

Yleistä verkkokaupasta:
Verkkokaupan tuotteita myy Transmix Oy Ltd. LY-tunnus 1021604-0.
Voimassaolevat yhteystiedot ovat:

Transmix Oy Ltd,  Säynäslahdentie 12, 00560, HELSINKI, FINLAND. puh 010-281 2020

Myymme tuotteita yrityksille ja  täysi-ikäisille (18v täyttäneille) yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat verkkokaupassa sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveroton hinta näkyy tuote-erittelyssä sekä kuitissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.
Tilauksien toimitus
Jos tuotteessa on selkeä hintavirhe, niin tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaa, jos voidaan olettaa että asiakas ymmärtää virheen olemassaolon.

Toimitusaika
Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Normaali toimitusaika myymälätuotteille, joita on hyllyssä on 1-3 arkipäivää ja varastotuotteille 3-14 arkipäivää tuotteen tilaamisesta. Huomioi, että nämä ovat vain arvioita ja toimitusajat voivat vaihdella varastotilanteesta sekä Postista riippuen.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan yleensä tuotteiden tilaamisen yhteydessä. Jos tilaat isomman erän tuotteita ja tai tuotteen toimituksella on kiire, niin ota yhteyttä myymälään, niin pystymme tarkentamaan toimitusajan!

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset paketteina. Pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan “särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu voimassaolevien hintojen mukaan.

Palautukset ja tuotetakuu

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee VAIN alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi • pankkitilinumerosi • sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Tuotteet voi palauttaa postitoimipaikkaan lähetyspakkauksessaan liittämällä pakettiin tunnus: ”ASIAKASPALAUTUS”

Palautusosoite:

mikrofonikauppa.fi /Transmix Oy, Säynäslahdentie 12, 00560, HELSINKI. puh 010-281 2020

Käytetyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Joillekin esittelymalleille kuitenkin myönnetään normaali takuu.

Jos palautat virheettömän tuotteen ilman syytä, niin joudumme laskuttamaan vahingonkorvauksena purkurahan meille koituneista kuluista joka on vähintään 25,00€ sis. alv. 24%. 

Noutamatta jätetyistä tuotteista ei palauteta postimaksuja ja, jos lähetys postitetaan uudelleen, niin veloitamme tästä uudet postikulut.

Lähetyksen tai tilauksen mahdollisia postikuluja ei palauteta.

Jokaisesta palautuksesta tulee ensin ilmoittaa meille. Emme peru tilausta tai palauta rahoja ennakkoon ilmoittamattomista peruutuksista.

Et voi palauttaa tuotteita, jotka lukeutuvat ns. hygienatuotteiden joukkoon kuten in-ear kuulokkeet ja kuulonsuojaimet. 

Tilaaminen

Tilaaminen verkkokaupasta

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mikrofonikauppa.fi.

Voit myös tilataksesi tuotteita vierailla noutomyymälässämme Helsingin Viikissä osoitteessa Säynäslahdentie 12, 00560 HKI tai

soittaa meille puhelimitse numeroon 010-281 2020

Kaikki tilaukset vahvistetaan maksamalla tuotteet verkkokaupan kautta verkkopankkia tai pankki/luottokorttia käyttäen.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse kaupasta kuitin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Muista tarkistaa myös roskapostikansio tilausvahvistuksen varalta. Osalla asiakkaista sähköpostimme ovat menneet suoraan sinne.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksaminen,hinnat ja kampanjat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Voimassa olevat kauppiaan yhteystiedot ovat:

Mikrofonikauppa.fi

Transmix Oy Ltd,  Säynäslahdentie 12, 00560, HELSINKI, FINLAND

puh 010-281 2020

Tilauksien seuranta
Rekisteröidyttyäsi palvelumme käyttäjäksi voit käyttäjätilisi kautta seurata tilauksen käsittelyä ja toimitusta
Käyttäjätilitietojen päivittäminen
Käyttäjätilisi kautta voit päivittää omat tietosi ajan tasalle.

Osastot