RODE NT1-A Complete Vocal Recording Solution

Kondensaattorimikrofoni studiokäyttöön.

NT1-A on suunniteltu ja valmistetaan Australiassa ja rekisteröimällä sen takuu on laajennettavissa kymmeneen vuoteen. NT1-A oli Electronic Musician -lehden "Toimittajan valinta" vuonna 2004. Muuntajaton rakenne ja kullatut liittimet viimeistelevät kokonaisuuden. Røde NT1A Complete Vocal Recording Solution -paketti sisältää NT1-A:n lisäksi myös studiotyössä aina tarpeelliset joustoripustin, pop-filtteri, suojapussi ja sokerina pohjalla "Studio Secrets" -opetus-DVD jossa RØDEn perustaja ja johtaja Peter Freedman esittelee tapoja saada kaikki irti NT1-A:sta.


Røde NT1-A on 5dBA itseiskohinallaan maailman hiljaisin kondensaattorimikrofoni. NT1-A:n selkeä äänikuva, kirkkaus ja hyvä paineenkesto tekevät siitä hintaluokassaan ainutlaatuisen ja äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kun tarvitaan kaikkeen sopivaa 1" isokapselista hertta-kondensaattorimikrofonia.


Ominaisuudet
Taajuusvaste: 20 Hz-20 kHz, Ulostuloimpedanssi: 100 ohmia, Herkkyys: 25 mV @ 94 dBspl (+/- 2 dB), Maksimiäänenpaine: 137 dBspl, Itseiskohina: 5 dB-A, toimii phantom-virralla.

Verollinen: 169,00 € Veroton: 136,29 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Rode

"Røde Microphones is an Australian-based designer and manufacturer of microphones, related accessories and audio software. Its products are used in studio and location sound recording as well as live sound reinforcement."