Rycote Baseball (19/20) tuulisuoja sisäkäyttöön

Tuulisuoja 19/20 aukolla.

Rycote baseball on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa puomimikrofonin kaverina. Vähentää huomattavasti epätoivottuja "swuush" -ääniä, kun puomia täytyy siirtää nopeasti kesken oton. Baseball-tuulisuojia saa myös 21/22mm ja 24/25mm koossa.


Kaikki kolme versiota ovat saman kokoisia ulkoisesti, mutta sisäisen aukon koot vaihtelevat mallin mukaan. Basenball tuulisuoja on todelal kevyt (vain 17 grammaa) ja tarjoaa paljon paremman toimivuuden kuin perinteisest foam-tuulisuojat.


Tuulisuoja on nopea ottaa ja laittaa takaisin mikrofonin päälle. Suojaa mikrofonikapselia myös ottojen välissä, kun jätät mikrofonin nojailemaan johonkin. Akustisesti "läpinäkyvä" parhaan mahdollisen äänenlaadun takaamiseksi.


19/20 mm malli sopii, esimerkiksi seuraaville mikrofoneille:


- DPA 4018


- SCHOEPS CMC sarja


- Sennheiser MKH 8040, MKH 8050


 

Vain 1 jäljellä

Verollinen: 35,00 € Veroton: 28,23 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Rycote

Tuulisuojat ja tarvikkeet mikrofoneille ammattikäyttöön.

In 1969, Rycote introduced the first windshield system used for Location Sound and ENG. Since then, they've continued to refine their technology with industry-leading innovations for wind, shock and handling protection. With a wealth of versatile tools designed to deliver outstanding audio while withstanding the harshest environments and the rigors daily use, Rycote is widely used among professionals.

Vastaavat tuotteet