Shure SE535 korvanappikuulokkeet

Shure-korvanappikuulokkeet perustuvat ammattikäyttöön suunniteltuihin ja keikkakäytössä toimiviksi todettuihin malleihin.

Kaikille malleille yhteistä on erinomainen ulkopuolisten äänien vaimennus (jopa 37 dB), jonka ansiosta kuunteluvoimakkuus voi olla alhaisempi äänekkäässä ympäristössä. Eristys toteutetaan ilman elektroniikkaa, joten pohjakohinaa aiheuttavaa elektroniikkaa ja paristoja ei tarvita. SE Series -mallien keveys, kestävyys ja erinomaisen hyvä soundi tekevät niistä ykkösvaihtoehtoja kannettavien laitteiden kuunteluun. Varastovärimme kirkas/transparent. (Muut värit tilauksesta)


SE535 Sound Isolating™ -korvanappimalleihin on viljelty jopa kolme High-Definition MicroDriver -elementtiä (yksi yläpäälle ja kaksi alapäälle), jolloin on saavutettu avara soundi ja tuhti bassotoisto. Malli soveltuu erinomaisesti niin audiofiileille kuin ammattilaisille. Keveys, matalaprofiilimuotoilu, suulakkeen optimoitu kulma ja korvan päältä asemoitavat, muotoiltavat johdot tarjoavat ihanteellisen käyttömukavuuden. Kevlarilla vahvistetut johdot ovat irrotettavissa kustomointia tai rikkinäisten vaihtoa varten. Kullatut MMCX-liittimet napsahtavat varmasti kiinni ja sallivat vapaan, 360° pyörimisen, jolloin johdot eivät koskaan jää kierteelle. Korvanapeilla on kahden vuoden Shure-takuu! Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa: kirkas (SE535-CL) tai pronssi (SE535-V). Toimitukseen kuuluu myös Premium Fit Kit, joka sisältää seuraavat tarvikkeet: 3 paria mustia vaahtomuovisovitteita (S, M, L). 3 paria Soft Flex -sovitteita (S, M, L). 1 pari Triple Flange -sovite. 1 pari keltainen vaahtomuovisovite (yleiskoko). 6,3 mm adapteri. Voimakkuudensäädin. Lentokoneadapteri (2 vierekkäistä monoplugia). Vetoketjullinen kuljetuslaukku. Korvanappeihin on myös saatavissa kustomsovitteet, joiden valmistuksessa Shuren yhteistyökumppanina toimii Sensaphonics. Ominaisuuksia: Stereokorvanapit. Kolme High-Definition MicroDriver -elementtiä. Herkkyys: 119 dB SPL / mW. Taajuusvaste: 18 Hz - 19 kHz. Impedanssi: 36 Ω. Ulkoisten äänien vaimennus: < 37 dB. Liitin: kullattu 3,5 mm stereoplugi. Johto: 162 cm, irrotettavissa ja muotoiltavissa. Väri: kirkas tai pronssi. Varastovärimme kirkas/transparent. (Muut värit tilauksesta)

Vain 1 jäljellä

Verollinen: 409,00 € Veroton: 329,84 € ALV 0%
Myymälässä, nouto heti. Toimitus 1-3 pvä

Shure

"Shure Incorporated is an American audio products corporation. It was founded by Sidney N. Shure in Chicago, Illinois in 1925 as a supplier of radio parts kits. The company became a consumer and professional audio-electronics manufacturer of microphones, wireless microphone systems, phonograph cartridges, discussion systems, mixers, and digital signal processing. The company also manufactures listening products, including headphones, high-end earphones, and personal monitor systems."

Vastaavat tuotteet