ASIAKASPALVELU

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy Transmix Oy Ltd. LY-tunnus 1021604-0.
Voimassaolevat yhteystiedot ovat:

Transmix Oy Ltd, Aleksis Kivenkatu 17A, 00510 HELSINKI,FINLAND puh 010-281 2020

Myymme tuotteita yrityksille ja  täysi-ikäisille (18v täyttäneille) yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat verkkokaupassa sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveroton hinta näkyy tuote-erittelyssä sekä kuitissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.
Tilauksien toimitus
Jos tuotteessa on selkeä hintavirhe, niin tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaa, jos voidaan olettaa että asiakas ymmärtää virheen olemassaolon.

Toimitusaika
Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Normaali toimitusaika myymälätuotteille, joita on hyllyssä on 1-3 arkipäivää ja varastotuotteille 3-14 arkipäivää tuotteen tilaamisesta. Huomioi, että nämä ovat vain arvioita ja toimitusajat voivat vaihdella varastotilanteesta sekä Postista riippuen.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan yleensä tuotteiden tilaamisen yhteydessä. Jos tilaat isomman erän tuotteita ja tai tuotteen toimituksella on kiire, niin ota yhteyttä myymälään, niin pystymme tarkentamaan toimitusajan!

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset paketteina. Pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan “särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu voimassaolevien hintojen mukaan.

Yksityisyys ja suojaus

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä


Transmix Oy Ltd, Aleksis Kivenkatu 17A, 00510 HELSINKI

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö


Pekko Simonsuuri, sähköposti: transmix@transmix.fi

3. Rekisterin nimi


mikrofonikauppa.fi:n asiakasrekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus


Henkilötietoja käsitellään henkilön tunnistautumiseen, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä mikofonikauppa.fi:lle.

5. Rekisterin sisältämät tiedot


• Nimi
• Osoite
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaustiedot
• Suoramarkkinointilupa
• Uutislehden lähetyslupa
• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuotetilauksien ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.

7. Tietojen luovutus


mikfonikauppa.fi voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta ja murtosuojaus.
Palautukset ja tuotetakuu

Vaihto- ja palautusehdot


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee VAIN alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.


Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi • pankkitilinumerosi • sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Tuotteet voi palauttaa postitoimipaikkaan lähetyspakkauksessaan liittämällä pakettiin tunnus: ”ASIAKASPALAUTUS”


Palautusosoite:

mikrofonikauppa.fi /Transmix Oy, Aleksis Kivenkatu 17A, 00510 HELSINKI,FINLAND puh 010-281 2020

Käytetyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Joillekin esittelymalleille kuitenkin myönnetään normaali takuu.

Jos palautat virheettömän tuotteen ilman syytä, niin joudumme laskuttamaan vahingonkorvauksena purkurahan meille koituneista kuluista joka on vähintään 25,00€ sis. alv. 24%. 

Lähetyksen tai tilauksen mahdollisia postikuluja ei palauteta.

Jokaisesta palautuksesta tulee ensin ilmoittaa meille. Emme peru tilausta tai palauta rahoja ennakkoon ilmoittamattomista peruutuksista.

Et voi palauttaa tuotteita, jotka lukeutuvat ns. hygienatuotteiden joukkoon kuten in-ear kuulokkeet ja kuulonsuojaimet. 

Tilaaminen

Tilaaminen verkkokaupasta


Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mikrofonikauppa.fi.

Voit myös tilataksesi tuotteita vierailla noutomyymälässämme Helsingin Vallilassa osoitteessa Traverssikuja, 00510 HKI tai

soittaa meille puhelimitse numeroon 010-281 2020

Kaikki tilaukset vahvistetaan maksamalla tuotteet verkkokaupan kautta verkkopankkia tai pankki/luottokorttia käyttäen.

Tilausvahvistus


Lähetämme sähköpostitse kaupasta kuitin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Muista tarkistaa myös roskapostikansio tilausvahvistuksen varalta. Osalla asiakkaista sähköpostimme ovat menneet suoraan sinne.


Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksaminen,hinnat ja kampanjat

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Pankkien verkkopankit mm: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia Luottokorttimaksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Transmix Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Transmix Oy. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Transmix Oy on myös maksun saaja.

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa KLARNA yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Maksu pankkipainikkeilla

Klarna maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Klarna on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Klarnan hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Netsin (ent. Luottokunnan) korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet.

Voimassa olevat kauppiaan yhteystiedot ovat:

Mikrofonikauppa.fi

Transmix Oy Ltd, Aleksis Kivenkatu 17A, 00510 HELSINKI,FINLAND puh 010-281 2020

Tilauksien seuranta
Rekisteröidyttyäsi palvelumme käyttäjäksi voit käyttäjätilisi kautta seurata tilauksen käsittelyä ja toimitusta.
Käyttäjätilitietojen päivittäminen
Käyttäjätilisi kautta voit päivittää omat tietosi ajan tasalle.