Bubblebee The Sidekick 3 IFB In-Ear Monitor, Stereo

350,00 

1 varastossa. Myymälästä heti. Toimitus 1-3 vrk .

Jo valmiiksi loistavien Sidekick monitoreiden uusi, ja paranneltu versio!

Tuotenumero: TheSidekick3Stereo Osasto: Hakusanat: , , , , , , ,

Bubblebee The Sidekick 3

Jo valmiiksi loistavien Sidekick monitoreiden uusi, ja paranneltu versio!

Bubblebee The Sidekick 3 In-Ear IFB -monitori on lähes näkymätön IFB-kuuntelu- ja viestintäkuuloke selkeällä monitoroinnilla. Bubblebee on uudessa versiossa parantanut monia asioita, etenkin Driveria. Siinä on kaikkien aikojen kehittynein pienelle korvakappaleelle suunniteltu ohjaintekniikka . Uudet kestävät ja joustavat kaikuanturit on myös testattu perusteellisesti jopa 3 kertaa suuremmilla toleransseilla kuin aiemmat versiot … ja hyvin pelittää!

 

PARANNELTU MIKRO-DRIVER
Sidekick 3 sisältää kaikkien aikojen parhaan mikrokaiutinelementtiratkaisun, missä koko driveri mahtuu mukavasti korvakäytävään. Tämä eliminoi akustisten putkien tarpeen, mikä johtaa käytännössä näkymättömiin, kristallinkirkkaisiin komentoihin jopa meluisissa ympäristöissä. Uudessa driverissa on myös laajennettu taajuusvaste eli kuuntelukokemus on parempi kuin aikaisemmissa versioissa.

MONIPUOLINEN VOLUME CONTROLLI
Pienempi impedanssiohjain mahdollistaa suuremman äänenvoimakkuuden säätöalueen, jotta Sidekick 3: ta voidaan käyttää yhtä helposti matalamman ulostulolaitteen kanssa, kuten suoraan matkapuhelimeen kytkettynä tai ammattimaisten IFB- ja IEM -vastaanottimien kanssa.

 

UNIVERSAL FIT
Ei ole väliä miten päin laitat monitorit sillä ne sopii molempiin korviin!

UUSI KAAPELI
Ainutlaatuinen uusi kaapelisilmukka ohjaa kaapelin siististi korvan taakse, piilossa näkyviltä, ​​joten Sidekick 3 on käytännössä näkymätön, kun sitä käytetään oikein. Sidekick 3: n kaapeli on MYÖS 44% ohuempi kuin ensimmäisen sukupolven kaapeli, jonka halkaisija on vain 33 μm. Neutraalivärikaapeli sulautuu helposti lähes mihin tahansa taustaan.

NÄKYMÄTTÖMYYS
Sidekick 3 -ohjainyksikkö on niin pieni, että se ei ole näkyvissä korvassa. Yhdessä läpinäkyvän kaapelin kanssa tämä tekee uskomattoman vaikeaksi nähdä useimmista kulmista.

Lisätiedot

Extra toimitus info

Tilaustuote

Be the first to review “Bubblebee The Sidekick 3 IFB In-Ear Monitor, Stereo”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

Bubblebee The Sidekick 3 IFB In-Ear Monitor, Stereo

350,00 

Lisää koriin