DPA 2028-B-SE2 mikrofonikapseli (Sennheiser)

533,00 

Tilaustuote

Kondesaattorimikkiuutuus DPA:lta.

Pelkkä mikrofonikapseli Sennheiserin langattomiin kapulalähettimiin. 2000, 6000, 9000, Evolution ja D1 -sarjaan.

2028:n taajuusvaste on liki identtinen lineaarisuudestaan tunnetun D:facto 4018VL:n kanssa. Lisäksi supercardioid-suuntakuvio sekä kierrolle epäherkkä, erittäin neutraali vuotosoundi ovat mikkejä yhdistäviä tekijöitä. DPA lupaa mikrofonin grillin ja pop-filtterin päihittävän vertailussa kilpailijansa. Vaikka kyseessä on pro-tason mikrofoni, 2028:n luvataan toimivan myös edullisten mikkietuasteiden kehnommin toteutetun phantom-virtasyötön kanssa. Tällaiseen virtasyöttöön voi törmätä esimerkiksi kämmenkokoisissa audiotallentimissa tai vaikkapa kirkon halvassa installaatiomikserissä.  

2028 kestää äänenpainetta D:facton tapaan jopa 139 desibeliä alle 1% säröytymisellä. Kilpailijoista poiketen tämä tulos on saatu mittaamalla, eikä vain ilmoittamalla kondensaattorimikrofonin sisäisen vahvistimen suorituskyvyn. Niin ikään molemmat mikrofonit kestävät peräti 160 desibelin äänenpaineen vain 10% THD-säröllä! Sellaisessa metakassa ei tietenkään ole enää mitään järkeä, mutta se, että valmistaja viitsii nähdä vaivan tuollaisten mittaustulosten saamiseksi, kertoo omaa kieltään DPA:n tinkimättömyydestä. 

2028 ei ole vain uusi mikrofoni, vaan kokonaan uusi kapselityyppi. Langallisen mikrofonin lisäksi samaa kapselia tullaan tarjoamaan kahtena variaationa langattomia kapulalähettimiä varten: omansa Shure/Sony/Lectrosonics/Audio-Technica -malleille ja toinen Sennheiser-yhteensopivana. 

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg (kilogramma)
Kampanja tuote

No

Be the first to review “DPA 2028-B-SE2 mikrofonikapseli (Sennheiser)”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

DPA 2028-B-SE2 mikrofonikapseli (Sennheiser)

533,00 

Lisää koriin