DPA 4099 CORE saksofonille

529,00 

Toimitusaika noin 3-14 vrk

DPA 4099 CORE saksofonille

Varustettu nyt DPA:n uudella CORE-tekniikalla, joka tarjoaa enempi dynamiikkaa ja selkeyttä.

DPA 4099 toimitetaan 48 V Phantom-syöttö XLR-adapterilla, ja DPA:n valikoimasta löytyy myös adapterit mikrofonin yhdistämiseksi minkä tahansa valmistajan ammattitason langattoman tai langallisen järjestelmän kanssa.

DPA 4099 -instrumenttimikrofonit edustavat vuosien tutkimus- ja kehitystyötä, ja ovat perineet DPA:n legendaarisista studiomikrofoneista tutun lähestymistavan soundiin. Soundin selkeyden ja luonnollisuuden ansiosta instrumentit kuulostavat mikin kautta samalta kuin akustisestikin. Superherttasuuntakuvio puolestaan takaa äärimmäisen korkean kiertokynnyksen.
Huomaamattoman pienestä, kevyestä ja elegantista olemuksestaan huolimatta 4099-mikrofonit kestävät karuakin käsittelyä. Kestävä joutsenkaula mahdollistaa tarkan asemoimisen kerta toisensa jälkeen. Nerokkaan suunnittelun ansiosta pidikkeet ovat helposti siirrettävissä paikasta tai instrumentista toiseen, ja kunkin instrumentin akustinen sointi sekä pintakäsittely pysyvät muuttumattomina.
Useamman 4099-mikrofonin omistajat huomaavat nopeasti sen monipuolisuuden, voidessaan pelkällä pidikkeen vaihdolla siirtää saman, huippulaadukkaan mikrofonin toisen instrumentin käytettäväksi.

Lisätiedot

Paino 1,0000 kg
Cable length

3

D:vote malli

DPA d:vote 4099 saksofonille

Kampanja tuote

No

Search boost

dpa 4099 ,saksofoni

Be the first to review “DPA 4099 CORE saksofonille”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

DPA 4099 CORE saksofonille

529,00 

Lisää koriin