RODE AI-Micro

82,00 

3 varastossa. Myymälästä heti. Toimitus 1-3 vrk .

Tuotenumero: AI-MICRO Osasto: Hakusanat: , , ,

RODE AI-Micro

Kompakti äänikortti

AI-Micro on erittäin pienikokoinen kaksikanavainen äänikortti korkealaatuisen äänen tallentamiseen mobiililaitteeseen tai tietokoneeseen. AI-Microssa on kaksi automaattisen tunnistuksen tuloa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa mikrofonin liittämiseen 3,5 mm:n ulostulolla, kuulokkeiden valvonta, yleinen USB-lähtö älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa käytettäväksi sekä yhteensopivuus RØDE-sovellusten kanssa yliladattua ääntä varten. ilman rajoja.

Avainominaisuudet:
  • Erittäin pienikokoinen kaksikanavainen äänikortti tietokoneille ja mobiililaitteille
  • Yhteensopiva käytännöllisesti katsoen kaikkien mikrofonien kanssa, joissa on 3,5 mm:n lähtö, mukaan lukien RØDE VideoMic’s, lavalierit, langattomat järjestelmät ja stereomikrofonit​
  • Tulot TRS- tai TRRS-mikrofonien liittämistä varten
  • Laadukas kuulokelähtö nollalatenssin äänen valvontaan ja toistoon
  • Yhdistetään saumattomasti tietokoneisiin, älypuhelimiin ja tabletteihin yleisen USB-lähdön kautta (mukana USB-A-, USB-C- ja Lightning-kaapelit)
  • Yhteensopiva RØDE-sovelluspaketin kanssa, joka tarjoaa laajennetut ominaisuudet ja toiminnallisuuden, on-the-go-konfiguroinnin ja lähetyslaatuisen tallennuksen millä tahansa laitteella

Uskomaton ääni, missä tahansa

AI-Microlla voit tallentaa laadukasta ääntä matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi helposti. Siinä on kaksi 3,5 mm:n sisääntuloa monenlaisten mikrofonien, mukaan lukien RØDE VideoMicsin, lavalierien ja langattomat järjestelmien, kuten Wireless GO, yhdistämiseen. AI-Micron 3,5mm tulot tunnistavat automaattisesti onko TRS- tai TRRS-mikrofoni kytketty – sovittimia ei tarvita. Tulo 1 voidaan myös konfiguroida yhdeksi stereo-TRS-tuloksi käytettäväksi stereomikrofonien kanssa.

Laadukkaat mikrofonin esivahvistimet ja korkearesoluutioinen (24-bit/48kHz) tallennus takaavat kristallinkirkkaan äänen. Olitpa haastattelussa, podcastissa, esityksessä tai suoratoistossa, tallenna uskomatonta ääntä missä tahansa AI-Microlla.

Universaali yhteensopivuus kaikkien laitteidesi kanssa

AI-Micro voidaan yhdistää saumattomasti kaikkiin laitteisiisi yleisen USB-lähdön kautta. Mukana tulee USB-A-, USB-C- ja Lightning-kaapelit. Se on plug-and-play-yhteensopiva Mac-, Windows-, iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Taskukokoinen

Alle 20 grammaa painava AI-Micro on erittäin kompakti ja kevyt. Lisää vain kaksi lavalier-mikrofonia ja sinulla on täydellinen, studiolaatuinen tallennusjärjestelmä, joka mahtuu taskuun. Täydellinen haastatteluun kentällä, liikkeellä olevan podcastin tekemiseen ja videopuheluiden soittamiseen.

 

Tekniset tiedot

Taajuusvaste- 20Hz – 20kHz
Kuulokkeiden lähtöteho –125mW 32Ω:iin
Syötön dynaaminen alue – 100dB A-painotettu
Gain Range – 0-26dB analoginen vahvistus
Analogiset tulot – 2 x 3,5 mm automaattisesti tunnistava TRS/TRRS
Analogiset lähdöt –3,5 mm TRS-kuulokelähtö
Tietokoneyhteydet –USB Type-C
Käyttöjärjestelmän vaatimukset – macOS Big Sur ja uudemmat Windows 10 (Build 19041) ja uudemmat, iOS 14 ja uudemmat, Android 9.0 ja uudemmat

Samanaikainen I/O – 2/2
Esivahvistimien määrä – 2
Bittisyvyys –24-bittinen
Näytteenottotaajuus – 44,1/48 kHz
Tehovaatimukset –Bussikäyttöinen

Mukana tulee
  • 1x AI-Micro
  • 1x SC21 Lightning – USB-C kaapeli
  • 1X SC22 USB C – USB C kaapeli
  • 1x SC23 USB-A – USB C kaapeli
Be the first to review “RODE AI-Micro”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Osastot

RODE AI-Micro

82,00 

Lisää koriin